Tripl8: de top van twee bureaus verenigd

Alles onder 1 dak

Tripl8 is de synergetische optelsom van de vitaliteitsexpertise van BuroVitaal en de trainingskennis van Kenneth Smit, toen duidelijk werd dat leidinggevenden en HR professionals vele uitdagingen ondervinden bij het succesvol uitrollen van vitaliteitsbeleid. Tripl8 helpt bij het vervullen van deze cruciale rol. Dit vraagt om visie en leiderschap. Makkelijk in de theorie, lastig in de praktijk. Want hoe doe je dat dan? Tripl8 is een aanpak waarin the best of both worlds verenigd is. De kennis van Kenneth Smit over leiderschap en (cultuur) veranderingen gecombineerd wordt met de inspirerende vitaliteits programma’s van BuroVitaal.

Praktisch
Bewezen

Resultaatgericht
Succesvol

Direct toepasbaar
Ervaren trainers

Praktisch
Bewezen
Resultaatgericht
Succesvol
Direct toepasbaar
Ervaren trainers

Niet het zoveelste trainingsbureau met de beste intenties, Tripl8 bestaat uit en wordt gerund door ervaren directeuren, ondernemers, trainers die werkelijk de taal spreken van leiders en ondernemers. Samengekomen door een gedeelde passie en vooruitgestuurd met een gezamenlijke missie. Medewerkers binnen alle geledingen van de organisatie een optimale balans te laten vinden tussen werktijd, privé tijd en rusttijd (slaap). Zodat ze betrokken, gezond, productief en gelukkig zijn.

We weten met al onze ervaring voor welke uitdagingen organisaties en medewerkers staan, elke dag weer. Vanuit de som van deze ervaringen hebben we een praktisch en succesvol programma ontwikkeld op het gebied van organisatie- en leiderschapsvitaliteit. Tripl8. Zo haal je met meer plezier het beste uit jezelf en jouw organisatie en houd je grip op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en bouw je aan een toekomstbestendige organisatie.

De experts van Tripl8

Jan en Remco van BuroVitaal: snel en duurzaam resultaat

BuroVitaal is expert op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en verzuimvraagstukken. We begeleiden jouw medewerkers naar een betere fysieke en mentale gezondheid.
Onze programma’s zoals Tripl8 geven een snel en duurzaam resultaat. Meer weten? Check onze site: www.burovitaal.nl.

Jack: franchisenemer van Kenneth Smit: succes door doen

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Onze experts combineren hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten iedereen direct aan het werk. Meer weten? Check onze site www.kennethsmit.com.