Training

Onze ontwikkelprogramma’s zijn speciaal opgezet voor iedereen die het onderwerp vitaliteit strategisch en toekomstbestendig op de agenda wil zetten. Wil jij leidinggeven aan vitaliteit binnen jouw onderneming? Met praktijkgerichte stappen zorgen we ervoor dat directies, MT leden, HR-medewerkers en/of vitaliteitsteams direct het vitaliteitsbeleid kunnen vertalen naar de rest van hun organisatie. Zo blijf je lenig en ben je als organisatie klaar voor de toekomst.

1 daagse proeverij

Regio Utrecht • 1 dag

Benieuwd naar wat Vitaal leiderschap jouw organisatie kan opleveren?

Wil je direct een aantal praktische tools aangereikt krijgen waar je morgen al mee aan de slag kunt? Tijdens de proeverij maak je in vogelvlucht kennis met het Tripl8 programma.

8 stappen programma

Regio Utrecht • 5 dagen

Ontdek in 8 stappen, bestaande uit 5 fysieke trainingsdagen en 3 overige contactmomenten, hoe je als Directie, MT, HR, Leidinggevende en/of vitaliteitsteam het onderwerp vitaliteit kunt borgen in jouw organisatie.

Hoeveel veerkracht heeft jouw organisatie? Zorg met het volledige Tripl8 programma voor inzicht in de belangrijkste vitaliteitsissues in jouw organisatie, formuleer praktisch beleid en leer hoe je leiding kunt geven aan een vitale organisatie.

De experts van Tripl8

Jan en Remco van BuroVitaal: snel en duurzaam resultaat

BuroVitaal is expert op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en verzuimvraagstukken. We begeleiden jouw medewerkers naar een betere fysieke en mentale gezondheid.
Onze programma’s zoals Tripl8 geven een snel en duurzaam resultaat. Meer weten? Check onze site: www.burovitaal.nl.

Jack: franchisenemer van Kenneth Smit: succes door doen

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Onze experts combineren hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten iedereen direct aan het werk. Meer weten? Check onze site www.kennethsmit.com.

Praktisch
Bewezen

Resultaatgericht
Succesvol

Direct toepasbaar
Ervaren trainers

Praktisch
Bewezen
Resultaatgericht
Succesvol
Direct toepasbaar
Ervaren trainers

Subsidie

Wist je dat er diverse subsidiemogelijkheden zijn? Variërend van 30 tot 80%.
Graag informeren we je over de mogelijkheden.