Vitaliteit in kaart met de werkvermogenscan

In samenwerking met TNO is de Tripl8-werkvermogenscan ontwikkeld. Deze scan brengt op een eenvoudige en overzichtelijke manier voor jouw organisatie in kaart hoe het gesteld is met de 4 pijlers van het Huis van Werkvermogen. Gezondheid, (duurzame) competentieontwikkeling, cultuurwaarden en leiderschap. Je krijgt inzicht in de vitaliteitsissues die binnen jouw organisatie de meeste aandacht vragen. Het vertrekpunt voor het concretiseren van de vervolgstappen om te werken aan een vitale, lenige en toekomstbestendige organisatie. Kortom een must voor iedereen die werkt aan vitaliteit en dus succes!

Praktisch
Bewezen

Resultaatgericht
Succesvol

Direct toepasbaar
Ervaren trainers

Praktisch
Bewezen
Resultaatgericht
Succesvol
Direct toepasbaar
Ervaren trainers

De experts van Tripl8

Jan en Remco van BuroVitaal: snel en duurzaam resultaat

BuroVitaal is expert op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, preventie en verzuimvraagstukken. We begeleiden jouw medewerkers naar een betere fysieke en mentale gezondheid.
Onze programma’s zoals Tripl8 geven een snel en duurzaam resultaat. Meer weten? Check onze site: www.burovitaal.nl.

Jack: franchisenemer van Kenneth Smit: succes door doen

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Onze experts combineren hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten iedereen direct aan het werk. Meer weten? Check onze site www.kennethsmit.com.